Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg

Gepubliceerd op 12 januari 2022 om 17:23

Doe maar normaal dan doe je gek genoeg

 

Ik hoor vaak van mijn klanten, jij bent lekker normaal, ik vind dit een groot compliment.

Ik ben niet normaal maar gewoon mezelf.

En als ik mezelf kan zijn dan kan een klant dat ook.

Ik vind het heerlijk als klanten lekker in hun joggingbroek komen en zich daar prettig bij voelen ondanks dat ze in een kapsalon zitten. Denk dat het ook wel scheelt dat je bij mij meestal 1 op 1 zit.

Zelf heb ik 9 van de 10 keer mijn haar in een rommelige knot, want tja als moeder van 2 kinderen heb ik s ’ochtends ook niet altijd tijd om mijn haar spik en span te doen. En heel eerlijk, ik lig liever langer in mijn bed dan dat ik er eerder uit ga om mijn haren te doen.

En dan zeg ik tegen mezelf dat doe ik zo wel als de kinderen op school zijn voordat de eerste klant komt.

Maar ja dan kom ik thuis en staat onze viervoeter vrolijk te kwispelen dat hij eruit moet terwijl hij net met mijn man is mee geweest. Ik hou het maar op ouderdom bij onze hond, iets met dementie hahaha.

Zodra ik dan weer terug kom met de hond staat de wasmand met de handdoeken klaar dus die vouwen we ook maar even op. Want ja geen handdoelen in de kapsalon gaat een beetje moeilijk met die natte haren van het wassen.

Daar ging de tijd voor mijn eigenhaar, ach morgen weer een nieuwe dag, Als het haar van mijn klanten maar wel goed zitten.

Liefs Bauke


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.