Hoofdhuid problemen 

We hebben allemaal welleens jeuk op ons hoofd maar soms gaat die jeuk niet weg, krab je de hoofdhuid kapot en krijg je wondjes. Waar komt die jeuk toch vandaan? Die witte sneeuw van roos op onze kleren, vastzittende schilfers op onze hoofdhuid, een branderig, trekkerig gevoel of vet haar. 

Allemaal hoofdhuid problemen waar je last van kan hebben en waar je niet van weet wat je hier aan kunt doen.

Ik heb me gespecialiseerd in deze problemen. Om erachter te komen welk hoofhuid probleem jij hebt moet ik eerst een hoofdhuidanalyse doen.

Tijdense deze analyse bekijk ik de hoofdhuid met een microscoop waarmee ik wel 1000x kan inzoomen. Ik doe een intake om erachter te komen waar de klachten vandaad kunnen komen. Dit doe ik door vragen te stellen over jou achtergrond en de hoofdhuid problemen. Want veel factoren van buitenaf zoals stress, een airco en levensstijl kunnen een grote rol spelen bij hoofdhuid problemen. Ook van binnenuit kunnen deze problemen ontstaan. Hormonen of medicijnen zijn enkele voorbeelden.

 

Na de intake ga ik een deepcleansing behandeling doen. 

Met de deepcleansing shampoo en een peeling lotion maak ik de hoofdhuid schoon van product build up. Na deze behandeling ga ik de hoofdhuid nog een keer bekijken met de microscoop en dan kan ik een diagnose stellen en producten adviseren voor thuis.

 

Ik maak ook een vervolg afspraak om na een aantal weken te kijken hoe het met de hoofdhuid is nadat je gestart bent met het gebruik van de geadviseerde producten.

 

Dus heb jij last van:

- Roos

- Overmatig talgproductie

- Vette/droge en geïriteerde hoofdhuid

- Overmatig haaruitval 

- Psoriassis 

- Schilfers 

- haaruitval 

 

 

Maak dan online een afspraak voor een hoofdhuid analyse, dit duurt ongeveer 60 min

voor €25,95.