Ik hoor graag uw mening!

Of je nu geknipt bent,  gekleurd, of een krulbehandeling hebt gehad; ik ben altijd benieuwd naar hoe je het bij mij hebt ervaren. Of je nu een vaste klant bent, of recent voor het eerst bent geweest, laat even een berichtje achter. Vind ik leuk! 

 


 

 

 

 

Reactie plaatsen

Reacties

Marjolein
2 jaar geleden

Na jaren een anti roos shampoo te hebben gebruikt, waarbij deze niet meer hielp tegen de schilfers en voornamelijk jeuk. Een hoofdhuid analyse gedaan bij Bauke. Na de reiniging zag mijn hoofdhuid er al een stuk beter uit. In de weken/maanden erna nog een paar keer langs geweest om te bekijken welke shampoos voor mijn werken. Super goed geholpen!

Sylvia Hakfoort
3 jaar geleden

Bauke is echt de beste krullenkapster die er is! Ik stijlde altijd mijn krullen, omdat ik me er geen raad mee wist. Ik was nooit echt tevreden en had meestal pluishaar... maar dat is verleden tijd met Bauke. Prachtige bos gezond en krullend haar.

Saskia
4 jaar geleden

Al jaren onze vaste kapster. Geeft altijd goede adviezen en denkt met je mee. En super met de kinderen. Echt blij met jou x

Bianca
4 jaar geleden

Wat een geluk dat we jou gevonden hebben zeg! Moeder en dochter hebben de krul er mooi inzitten. We willen je nooit meer kwijt! Je bent een fantastisch goede (krullen)kapper en zijn echt heel blij met jou! X Bianca en Sanne

Daisy heimans
4 jaar geleden

Vanavond een metamorfose ondergaan. Eerst twijfelen wat wil ik. Samen over gehad. Heel fijn dat je zo meedenkt en eerlijk bent in wat kan en evt wat je niet zou doen 3.5u zit vloog voorbij. Gezellig dus ook nog :-)

Femke Scholten
4 jaar geleden

Super leuke kapster, denk altijd mee en helpt je met problemen. Maakt ook altijd een leuk praatje en heeft veel humor. Wij zijn super blij met jou.

Groetjes Femke en Jeroen


Rating: 4 sterren
4 stemmen