Vanaf vandaag 14-05-2018 ben ik gespecialiseerd in krullen knippen!

Tijdens de kappersopleiding en ook later tijdens cursussen leren hairstylisten knippen op steil haar en wordt deze basistechniek gebruikt op alle haartypes. Daarnaast bestaat er in kappersland een bekende specialisatie, namelijk de “afro kapper”. Maar waarom wordt er zo weinig specifieke aandacht gegeven aan Europees, krullend haar?

WIST JE DAT MAAR LIEFST 41% VAN DE INWONERS VAN NEDERLAND KRUL OF SLAG IN HET HAAR HEEFT?

Als antwoord op deze vraag is het Global Curl Concept ontwikkeld: een totaalconcept – van behandelplan tot nazorg – voor de perfecte krul! Centraal binnen het Global Curl Concept staat het Global Curl behandelplan. Per klant wordt er op basis van de wens van de klant en het type krul van de klant een klantspecifiek behandelplan gemaakt. Vervolgens wordt met behulp van de speciale kniptechnieken van Global Curl de perfecte krul gecreëerd.

 

Naast de kniptechniek staan ook styling en verzorging van de krul centraal in het Global Curl Concept. Per krulsoort bestaat er een specifieke aanpak betreft styling, verzorging en gebruik van producten.

 

De belangrijkste voordelen van de Global Curl kniptechnieken:

  • Accentueren van de krul door per bundel te boordelen en te knippen
  • Meer volume op de juiste plek door natuurlijke valling van de krul
  • Reduceert pluis en zorgt voor meer glans
  • Makkelijker doorkambaar en droogt sneller

 

Het haar 1/2 dagen voor de geplande afspraak niet meer wassen!

Deze kniptechniek word op droog haar uitgevoerd zodat ik de krul goed kan zien en beoordelen.

Vanaf Maart  gaat Bauke's Hair Design over op een ander merk! Ik ga werken met de producten van Kis om zo nog meer uit het kappersvak te halen met meer trainingen op kleur gebied!